Facebook van StoffenmiePinterest van Stoffenmie

Logo Stoffenmie

Winkelkar

Jouw winkelkar is nog leeg.

Verzenden en betalen

Verzenden

Wij versturen onze stoffen met Bpost. Uw verzending is niet standaard verzekerd en/of traceerbaar. Verlies en/of beschadiging zijn ten laste van de koper. U kan uw voorkeur voor de verzendwijze aangeven tijdens het afronden van het bestelproces.

Tarieven

 • België:
  € 5 
 • Nederland:
  € 15

Voor andere bestemmingen gelieve contact op te nemen met ons via stoffenmie@gmail.com

 

Betalen

U kan uw bestelling op verschillende manieren betalen. De elektronische betalingen* gebeuren in een beveiligde omgeving. U geeft uw voorkeur voor de betaalwijze aan tijdens het afronden van uw bestelling. Van zodra de betaling bij ons is aangekomen, maken wij uw pakket klaar en wordt uw order verzonden binnen de 3 werkdagen.

 • Bancontact*
 • Ideal*
 • Paypal*
 • Overschrijving:
  Als u kiest voor de overschrijving, krijg je een mail met onze betaalgegevens (Stoffenmie, IBAN BE290 017 165 766 64, BIC: GEBABEBB, Groenstraat 30, 2560 Nijlen). Omdat het soms even kan duren voor wij uw betaling ontvangen, kan u altijd een betalingsbewijs doormailen om uw verzending te versnellen.

Uw betaling dient te gebeuren binnen de 7 kalenderdagen. Zo niet vervalt uw bestelling automatisch.

Is mijn bestelling in orde?

U krijgt, als uw bestelling is afgerond, ALTIJD automatisch een mailtje. Controleer uw postvak 'ongewenste e-mail' indien u onze e-mail niet meteen terugvindt.
Mocht u toch niet zeker zijn, neem dan contact met ons op: info@stoffenmie.be.

Herroepingsrecht

Bij een verkoop op afstand heeft u het recht om af te zien van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Na telefonische melding of melding via mail kan u de goederen op eigen risico en kosten, in onbeschadigde en ongebruikte toestand, terugsturen naar Stoffenmie, Groenstraat 30, 2560 Nijlen. Dit kan enkel voor stoffen vanaf een minimumlengte van 100 cm en voor veelvouden van 100 cm, voorverpakte goederen moeten ongeopend zijn. Bij ontvangst van het pakket betalen we het geld, (excl. verzendkosten), na controle, per overschrijving terug.